Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Κατεβάσε δωρεάν το Google Earth Pro

 Lu Xinjian 

Η Google μόλις ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες του Google Earth Pro από σήμερα είναι δωρεάν. Η εφαρμογή ξεκίνησε να κυκλοφορεί το 2004, και οι υπηρεσίες της κόστιζαν 399 δολάρια το χρόνο.
Φυσικά από τη δωρεάν έκδοση του Google Earth έλειπαν πάρα πολλά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την έκδοση Pro.
Από σήμερα όμως, όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του Google Earth Pro κατεβάζοντας δωρεάν ένα κλειδί και την εφαρμογή. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές μπορούν συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Google Earth Pro, αλλά δεν θα χρεωθούν για τα επόμενα χρόνια.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, επιχειρήσεις, επιστήμονες και χομπίστες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το Gοogle Earth Pro για τα πάντα, για τις ανάγκες του σχεδιασμού έως την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών στις στέγες των σπιτιών.

Το Google Earth Pro έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις λεπτομερείς εικόνες του Google Earth, μαζί με προηγμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε 3D κτίρια, να εκτυπώσετε εικόνες υψηλής ανάλυσης για παρουσιάσεις, καθώς και να πραγματοποιήσετε εγγραφή ταινιών HD εικονικών πτήσεων σας γύρω από το κόσμο», δήλωσε ο Stafford Marquardt, Product Manager, του Gοogle Earth Pro, σε μια δημοσίευση.

Μπορείτε και σεις να ανακαλύψετε τα προηγμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής από τα παρακάτω links.

Ενημέρωση: Η εταιρεία άλλαξε τον τρόπο διανομής αδειών. Τώρα δεν χρειάζεται κάποια εγγραφή, απλά χρησιμοποιήστε το email σας και σαν άδεια χρήσης το κλειδί GEPFREE.

για να κατεβάσεις το Google Earth Pro πάτησε εδώ.