Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Διαγωνισμός #fila_me


Από το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου απαθανατίστε τη μεγαλειώδη στιγμή του φιλιού σας είτε με φόντο Το Φιλί του Ροντέν στη Στέγη Τέχνης και Γραμμάτων* είτε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Αθήνας σας εμπνεύσει, και ανεβάστε την ξεδιάντροπα στο Instagram με #fila_me #stegi #lifo και tag @stegi_occ. Μην ξεχάσετε να κάνετε follow και το λογαριασμό της Στέγης @stegi_occ και να έχετε δημόσιο λογαριασμό! 

Τα ομορφότερα, πιο παθιάρικα, πιο ερωτικά, πιο παράξενα, πιο γλυκά, πιο υπέροχα φιλιά θα κερδίσουν στους ιδιοκτήτες των χειλιών τους ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Παρίσι!

Πάρτε το κινητό σας, τον καλό σας ή την καλή σας, φιληθείτε και ευχηθείτε η τριμελής επιτροπή να αναδείξει στις 19 Φεβρουαρίου τη δική σας φωτογραφία ως την καλύτερη.

Αν τελικά το φιλί σας πείσει και κερδίσει, τότε πάτε Παρίσι! Το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα για Παρίσι με αναχώρηση την Παρασκευή 13 Μαρτίου και επιστροφή την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, ταξιδιωτική ασφάλιση, δύο νύχτες σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και 2 εισιτήρια για επίσκεψη στο μουσείο Rodin.

 Σμουτς, Γραμμάτων και Τεχνών!

#fila_me
#stegi
#lifo

*Οι εργαζόμενοι της Στέγης είναι εκπαιδευμένοι να σφυρίζουν αδιάφορα χαμογελώντας διακριτικά καθ΄ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Δείτε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής εδώ.

πηγή: www.sgt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου