Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Θέλεις να γίνεις Πρωθυπουργός;




Λένε ότι ο άνθρωπος έχει εξελιχθεί από μαϊμούδες και πιθήκους, παρόλα αυτά γιατί έχουμε ακόμα μαϊμούδες και πιθήκους; Πάντως πρόσφατα έμαθα τι ξεχωρίζει τους ανθρώπους από τα ζώα: Οικονομικά προβλήματα!
Πάντα αναρωτιόσαστε αν υπάρχει θεός. Μη με αναγκάσετε να έρθω εκεί κάτω!
 Ώρες – ώρες σκέφτομαι ότι έχετε διαλέξει τον λάθος θεό. Κάθε φορά που πάτε εκκλησία, απλώς με κάνετε όλο και πιο έξαλλο! Το να αποδέχεσαι τα λεγόμενα κάποιου, άνευ αποδείξεων, που μιλά άνευ γνώσεων, για πράγματα άνευ προηγουμένου αποκαλείται…ΠΙΣΤΗ..!
Σας το λέω εκ πείρας, στον παράδεισο πας μόνο με νεκροφόρα. Για αυτό ζήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, όσο πιο σύντομα μπορείτε. Είσαστε σε έναν αγώνα δρόμου με το χρόνο, μέχρι που να μείνετε από λεφτά. Ουπς! Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις, ειδικά για το μέλλον!
Ποτέ δεν ανησύχησα για το μέλλον. Σκέψου ότι αύριο μπορείς να κληρονομήσεις εκατό εκατομμύρια ευρώ ή να βρεθείς κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού. Η αφού κληρονομήσεις τα εκατό εκατομμύρια ευρώ, να βρεθείς κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού…
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά δεν σου φαίνεται. Σε εσένα το λέω που με διαβάζεις…. Η πραγματική ηλικία του ανθρώπου είναι αυτό που αισθάνεται μέσα του. Οι άντρες φτάνουν στην σεξουαλική τους ακμή στα δεκαοκτώ, οι γυναίκες στα τριάντα πέντε. Δεν έχετε την αίσθηση ότι ο θεός σας κάνει πλάκα; Πως θα περάσει η ώρα μου εκεί πάνω…
Πιστεύετε πως τα εγγόνια σας θα δουν μιαν άσπρη μέρα; Απορείτε; Λογικό, είναι ικανά για όλα αυτά τα μαλακισμένα. 
Η ανεργία αυξήθηκε. Μα τι στο διάολο δεν γερνάτε ποτέ; Και συ που σε όλη σου τη ζωή είχες ένα όνειρο, να πετύχεις τους πολλούς στόχους σου. Να αισθάνεσαι ότι μπορείς να αγγίξεις ένα αστέρι χωρίς να σηκωθείς στις μύτες των ποδιών σου. 
Με τον φόβο ότι πρέπει να γυρίσεις γρήγορα πίσω, πριν πάρουν είδηση ότι δεν σε έχουν ανάγκη, βάζεις δόλωμα σε μια φάκα, χωρίς να αφήνεις χώρο και για το ποντίκι. Άσχετε..
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος. Το ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί. Και συ κάθε πρωί ξυπνάς αποφασισμένος να αλλάξεις τον κόσμο, έχεις την επιθυμία να γλεντήσεις όσο μπορείς αλλά να ξέρεις καμιά φορά, αυτό κάνει το σχεδιασμό της ημέρας λιγάκι δύσκολο….
Και ενώ στη Μινεσότα είναι τόσο κρύα τα βράδια, που αναγκάζεσαι να φορέσεις δύο προφυλακτικά, συνειδητοποιείς ότι έχεις τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσεις το λαχείο είτε παίξεις είτε όχι. Αλλά δεν μπορείς να τους νικήσεις και τους γλείφεις όλους αυτούς του πολιτικούς που αν ανακάλυπταν ότι υπάρχουν κανίβαλοι στην γειτονιά σου, θα σου υποσχόντουσαν ιεραπόστολους για δείπνο.
Δεν λέω η αναποφασιστικότητα μπορεί να είναι αλλά μπορεί και να μην είναι δικό σου πρόβλημα, προσπάθησε όμως, η πολιτική κατάσταση έχει γίνει πολύ θολή, το πολύ-πολύ επωφελήσου και εγκατέλειψε τη γυναίκα σου….
Είχα μια μνημειώδη ιδέα σήμερα το πρωί. Να γίνεις εσύ πρωθυπουργός. Καλά διάβασες…ΕΣΥ…., αν πιστεύεις ότι υπάρχει λύση για όλα αυτά που ζούμε τότε είσαι και εσύ μέρος του προβλήματος. Εγώ λύση να σου δώσω δεν έχω, αλλά σίγουρα μου αρέσουν οι μπερδε-way καταστάσεις. Δεν γαμιέται βάλε όλα τα αυγά σε ένα καλάθι και…..
Πάμε….

Πόντικας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου