Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ημερολόγιο ενός performer. περί οργασμού


Ο γυναικείος οργασμός είναι πιο έντονος κατά την διάρκεια μιας μπόρας. Η ιδιότητα της γυναίκας να βρίσκεται σε επαφή με τους βιορυθμούς της φύσης της προσφέρει την πολυτέλεια να απολαμβάνει τα οφέλη μιας σεξουαλικής εμπειρίας, που εμείς οι άντρες θα έπρεπε να συνδέσουμε τους νευρώνες του εγκεφαλού μας με μία συσκευή η οποία θα παρείχε την τάση ενός ελαφρού ηλεκτροσόκ, για να βιώσουμε κάτι αντίστοιχο.
Βεβαίως το όλο βασανο ξεκινάει με την εσφαλμένη ταύτιση του αντρικού οργασμού με την εκσπερμάτιση. Ο άντρας είναι ικανός να νιώσει την κορύφωση της ερωτικής πράξης χωρίς απαραιτήτως να υπάρχει έκκριση σπερματκών υγρών.
Όταν ο άντρας απελευθερωθεί πλήρως ως κοινωνικό ον θα μπορεί να απολαμβάνει την αίσθηση του οργασμού ή ακόμη και πολλαπλούς οργασμούς χωρίς να νιώσει την υποχρέωση να στέλνει την εντολή στον εγκέφαλό του να εκκινήσει την διαδικασία της τεκνοποίησης. Είναι όλα μέρος της εξελικτικής διαδικασίας.
  Ο ολοκληρωμένος άντρας θα έχει απελευθερωθεί από την επίκτητη επιθυμία του να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα-αφέντη, αρσενικού-εξουσιαστή, κατακτητή, και τότε χαλαρός και ανέμελος θα μπορέσει να απολαύσει την ερωτική πράξη.
Η γυναίκα είναι η γη, όμορφη και φιλόξενη αλλά και ο άντρας είναι εξίσου σημαντικός και όμορφος.
Είναι το αστρικό σώμα που με τους κεραυνούς του και τις αστραπές του συγκλονίζει τα έγκατα αυτής της γης.

Γιώργος Τρίκερι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου