Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Η ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ...

La chambre de Van Gogh à Arles. Vincent Van Gogh.


ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΣ..ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ..Ο ΕΑΥΤΟΣ!!!ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ..ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΟ ΓΚΡΙΖΟ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΟ ΜΟΝΟ ΘΑΛΑΣΣΙ..Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..
ΑΥΤΗ Η ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΚΑΘΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ,ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΜΕ .ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ,ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΒΙΑ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ..ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΦΕΡΝΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΣ "MA ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ"?ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ..ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ..ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΡΟΛΑ..ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕΣ...ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΖΩΗ..ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!


ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ,ΟΥΤΕ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ..


ΝΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΛΗ COPYRIGHT 2009