Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Cine news 7 Ιουλίου


''Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για δουλειά''!!! Τάδε έφη ο Tarcisio Navarrette ο Πρέσβης του Μεξικού! Τα σχόλια δικά σας! Χώρισαν λέει ο Π. Κωστόπουλος και η Τ. Μπαλατσινού; Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα προβληματισμένος! Και περνάμε στο Φεστιβάλ της Βενετίας που κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνει στη δημοσιότητα την αφίσα της επερχόμενης διοργάνωσης του. Τα ''400 χτυπήματα'' του εμβληματικού Φρανσουά Τριφό στο επίσημο πόστερ της Μόστρας, εύγε! Για πρώτη φορά στην Τσεχία, επίσημος καλεσμένος του 49ου Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι, ο Μελ Γκίμπσον που τιμήθηκε με την κρυστάλλινη σφαίρα για την καλλιτεχνική συμβολή του στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Αλήθεια θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο; Ο Τζίμι Χέντριξ θα σου πει πως γίνεται! Έφθασαν τα πρώτα πλάνα του ''All is By My Side''....
Σαν σήμερα το Δολάριο γίνεται η επίσημη νομισματική μονάδα των νεοσύστατων Ηνωμένων Πολιτειών της  Αμερικής, Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν την συνθήκη του Λονδίνου, γεννιέται  ο Μπίλι Χάλεϊ, γνωστός Αμερικανός ρόκερ (Rock Around The Clock), επίσης γενέθλια έχουν σήμερα ο Σιλβέστερ Σταλόνε & ο Tζέφρι Ρας καθώς και η Τζάνετ Λι (απεβίωσε 03/10/2004) πασίγνωστη σε όλους σας από την ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ στο μπάνιο της ταινίας ΨΥΧΩ! 
Πάμε όμως να δούμε και ποιες ταινίες θα μας απασχολήσουν στις Αθηναϊκές Αίθουσες την προσεχή Πέμπτη 10/07. Έχουμε λοιπόν ολοκαίνουργιο Ζαν–Πιέρ Ζενέ, κατασκοπευτικό φιλμ και τον Κέβιν Κόστνερ, βιογραφικό δράμα με το δίδυμο Φερθ-Κίντμαν, ένα Καταλανικό και ένα Γαλλικό θρίλερ, μια Αμερικανική Κωμωδία και ένας κλασσικός Ρενουάρ περιλαμβάνονται στο  κινηματογραφικό πρόγραμμα. Αναλυτικά οι τίτλοι των ταινιών. ''Ο Απρόβλεπτος κύριος Σπίβετ'', ''3 Μέρες Διορία'', ''Ο Κύκλος των Αναμνήσεων'', '' Ο Θυρωρός'', '' Το 24άωρο μιας Ξανθιάς'', '' 38 Μάρτυρες'', '' Η Σκύλα''.
Καλά να περνάτε, καλά μπάνια και παρακαλώ πολύ ο Λουίς Φαν Χαλ να πάρει το χρυσό αγαλματάκι των 18 καρατίων σπίτι του! Μην παιδεύεστε άδικα! 

Π. Πόντικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου