Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

25 part III


Philip Seymour Hoffman. Ένας από τους σημαντικότερους νέους Αμερικανούς ηθοποιούς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του. Οι πρώτες πληροφορίες λένε για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών. 
Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του αναμφίβολα ήταν η βράβευσή του με όσκαρ Α' αντρικού ρόλου το 2005 για την εξαιρετική  ερμηνεία του στην ταινία Capote. 
Και περνάω στα δικά μας! Ξεκινάω με την ταινία Saving Mr Banks. Η συγγραφέας P .L .Travers(Έμα Τόμσον) ταξιδεύει από το Λονδίνο στο Χόλιγουντ καθώς ο σπασαρχί%^&#ς Walt Disney (Tom Hanks) ετοιμάζεται να προσαρμόσει το μυθιστόρημα της Mary Poppins για τη μεγάλη οθόνη. Μια ωραία γλυκανάλατη ταινία-ειδικά για όσους αγαπάνε την υπέροχη νταντά- που θα σας κάνει όμως να θέλετε να κάψετε την Disneyland και τον ίδιο τον Disney! The Book Thief. Μία συγκινητική ιστορία γύρω από την ζωή της μικρής Λίζελ, ενός κοριτσιού με αστείρευτο κουράγιο, που δίνεται για υιοθεσία σε ανάδοχη οικογένεια, στη Γερμανία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Κουράζει η μεγάλη διάρκεια της ταινίας κατά τα άλλα βλέπεται ευχάριστα. Σας προτείνω να δείτε και τις ταινίες ''Ο Λαβύρινθος του Πάνα'' & ''The Boy in the Striped Pyjamas'' έτσι για την ποικιλία!! Dallas Byers Club. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που χρειάστηκε να βουλιάξει σε όλα αυτά τα οποία αφόριζε, για να βρει τελικά τον εαυτό του! Σαν ταινία δεν μου τα'πε! Σαν ερμηνείες και του Μακόνεχι αλλά και του Λέτο ήταν πολύ αξιόλογες. Αλλά-υπάρχει και αλλά φυσικά- Έλεος! Τι κάνει ένας άνθρωπος για να πάρει ένα όσκαρ! ''Ματαιότης ματαιοτήτων...''
The Counselor. Λαμπρό κάστ, από τις χειρότερες ταινίες της σεζόν δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω!! Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία έκπληξη του Κόλιν Φάρελ στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου! '' Μία ιστορία αγάπης, χωρίς να είναι μια συμβατική ερωτική ιστορία... μπλα μπλα μπλα...'' Κουλτούρα να φύγουμε λέω εγώ! 
ΥΓ1. True Detective. Το must της φετινής χειμερινής τηλεοπτικής σεζόν.
ΥΓ2.Ο Λίαμ Νίσον θα συνεργαστεί με τον ''Δάσκαλο'' Μ. Σκορτσέζε. Εγώ το αποκαλώ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
ΥΓ3. Κούνα όσο θες! Κούνα όσο θες!Κούνα όσο θες! Κούνα όσο θες.....ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!

Π. Πόντικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου