Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2013


Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2013 θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου  έως την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς (Πεζόδρομος Προφ. Ηλία, Χαλάνδρι) και η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι 9 μ.μ. 
πολλές απο τις εκδηλώσεις θα είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό όπως:

Δευτέρα 1 Ιουλίου 
Aφιέρωμα στο «Σταύρο Κουγιουμτζή»
Η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής Δήμου Χαλανδρίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλαϊτζή και καταξιωμένων καλλιτεχνών παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη και στιχουργό.
Ερμηνεύουν: Κωστής Χρήστου, Κώστας Σκόνδρας, Γιάννης Θωμόπουλος, Γιάννης Λέφερης, Λάκης Χαλκιάς, Αγνή, Ελένη Ροδά, Ελένη Φιλίνη, Πέρσα Σέργη, και η Λιζέτα Νικολάου

Κυριακή 21 Ιουλίου
Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη
Η λυράρισσα Γεωργία Νταγάκη έχοντας στο ενεργητικό της την πολύ σημαντική συνεργασία της με τον θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals, θα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και διασκευές τραγουδιών άλλων καλλιτεχνών.
Συνοδοιπόρος επί σκηνής, τόσο με τις ιδέες του όσο και με τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας του, ο Δημήτρης Λάππας.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 
Αφιέρωμα στον Astor Piazzolla 
Η Μπάντα της Φιλαρμονικής Χαλανδρίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Καλαϊτζή και με σολίστ στο σαξόφωνο τον Διονύσιο Ρούσσο παρουσιάζουν το αφιέρωμα στον Astor Piazzolla τον σημαντικό συνθέτη του τάνγκο κατά το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Οι συνθέσεις του έφεραν επανάσταση στο παραδοσιακό τάνγκο, ενσωματώνοντας σ' αυτό στοιχεία τζαζ και κλασικής μουσικής. 

για περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικό πρόγραμμα πάτησε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου