Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Cine News 23 Δεκεμβρίου


Γεια σας τι κάνετε; Ταινίες βλέπετε η να σας μαλώσω;
Τι γίνετε ρε παιδιά; Η Βόρειος Κορέα απειλεί ανοικτά την Αμερική; Ο Μπαράκ Ομπάμα ετοιμάζει αντίποινα στη Βόρειο Κορέα; Και όλα αυτά για μια ''συνέντευξη''!!! Ο επόμενος James Bond θα είναι μαύρος; Έτσι ακούγεται στα ''στενο-σόκακα'' του Hollywood, πάντως ο Ντάνιελ Κρεγκ δεσμέυεται με συμβόλαιο για μια ακόμη ταινία! Και ναι είναι γεγονός η πρώτη ελληνική ταινία δράσης είναι γεγονός! ''Δεν χρειάζεται να τραβήξεις την σκανδάλη για να γίνεις δολοφόνος΄΄...το σύνθημα της! Αναμένουμε..... Περαστικά να ευχηθούμε και στον Bruce Willis ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο άγιες μέρες!
Χριστούγεννα θα κάνουμε παρέα με την Νικόλ Κίντμαν, με ολοκαίνουργιο Αστερίξ αλλά και με το κύκνειο άσμα του Αλέν Ρενέ. Αναλυτικά οι τίτλοι των ταινιών που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25/12. ''Η Γκρέις του Μονάκό'', ''Αγαπώντας, πίνοντας και τραγουδώντας'', ''Αστερίξ: H Κατοικία των θεών'', ''Το μονοπάτι του Θανάτου'', '' Ο Έβδομος Γιος'', ''Μια νύχτα στο Μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ'' και η ταινία ''Bekas'', Ιρακινής παραγωγής!
Έφθασαν λοιπόν οι γιορτές όπου όλοι μας θα τις περάσουμε οικογενειακά ή αν θέλετε με αγαπημένα πρόσωπα. Το cinema δεν θα μπορεί να λείψει από ένα τόσο μεγάλο ραντεβού! Ευκαιρία να σας προτείνω μερικές ταινίες, για μικρούς και μεγάλους εννοείται ώστε να τις δείτε και να περάσετε ευχάριστα. ''It's a Wondeful life'', ''Love actually'', ''A christmas Carol'', ''Ο Μάγος του Οζ'', Πίτερ Παν'', ''Η μελωδία της ευχτυχίας'', ''Μαίρη Πόππινς'', Ο Άγιος Βασίλης είναι λέρα'' και φυσικά ''Μόνος στο σπίτι'', all time classic...! Καλές προβολές....
Δυστυχώς μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα μας ''άφησε'' ένας θρύλος της βρετανικής ροκ και μπλούζ μουσικής σκηνής, ο Joe Cocker. Όμως πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του και στον κινηματογράφο. Τραγούδια όπως το ''Up Where we Belong'' και '' You can live your hat on'' θα μας θυμίζουν για πάντα αυτήν την υπέροχη βραχνή φωνή του.
Σας εύχομαι καλές γιορτές και να θυμάστε.....δεν υπάρχει τίποτα πιο θλιβερό σε αυτόν τον κόσμο από το να ξυπνάς τα Χριστούγεννα το πρωί και να μην είσαι παιδί.....

Π Πόντικας.